Bangkok with Anja and David!

Po odhodu iz otoka Koh Tao sem spet prišla nazaj v Bangkok. Razlog? Ker sta tam bila moja bivša sošolka s faxa Anja ter njen novopečeni mož David. Res sem bila zelo vesela, da jih vidim, Z Anjo se v Sloveniji nisva videli skoraj dve leti … potem pa se srečamo na drugem koncu sveta 🙂

20160517_104502

Vročina je bila še vedno neznosna, ampak smo nabrali energijo in si pogledali vse najpomembnejše dele mesta. Počutila sem se kot turistična vodička hehe. Obiskali smo en tempelj, farmo kač (jaz sem to preskočila, ker kač res ne prenesem), šli na KhaoSan Road, nakupovali, jedri dobro tajsko hrano, se hladili z ledenimi sadnimi shake-i, plavali v bazenu na vrhu hotela ter šli na pijačo v eno od stolpnic na 47. nadstopju.

Po začetnem kulturnem in vročinskem šoku sta tudi Anja in David zelo hitro vzljubila to državico. Nihče ne more ostati ravnodušen ob vseh prijaznih ljudeh, norem prometu (ja, smo imeli kar nekaj adrenalinskih voženj s taksijem), pestrem dogajanju in še mnogo mnogo več.

Tretji dan smo se poslovili. Ona dva naprej proti jugu na otoke, jaz pa končno proti Kambodži.

Ko sta odšla sem ostala še en dan in se dobila z Myro, s katero sem lani ves čas preživela na Koh Rongu. Tokrat je prišla na obisk le en za en mesec, zadnji večer pa sva skupaj preživeli n na ulici Khaosan. Tukaj spoznam ogromno novih ljudi …. ampak srečati nekoga poznanega je pa še vedno neprecenljivo.

received_10205132210539879

3 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s