Time for new tattooes!

Iz Sin in Mary, prijateljicama iz Kanade, smo se že cel čas na Koh Rongu pogovarjale o tem, da bi imele nove tatuje. Obe sta si jih želeli že dolgo časa in za obe je bil to njihov prvi. Ko sta po dobrih dveh mesecih zapustili Koh Rong sem šla z njima do celine, do Sihanoukvilla, kjer smo preživele še zadnjo skupno noč. Pred večerjo in poslavljanjem pa smo se odpravile do enega izmed mnogih tattoo studijev in si omislile  nove tattoje.

Šle smo v enega izmed mnogih zraven plaže, o katerem smo slišale veliko dobrih stvari. V Black Dragon tattoo studiju je tetovator nemec, ki to delo opravlja že 20 let, v Kambodžo pa se je preselil pred petimi leti. Pokazale smo mu svoje ideje in že je začel z delom. Slike je prostoročno izrisal na našo kožo, brez predhodnih priprav. Ko smo bile zadovoljne z videnim se je delo začelo. Prva se je opogumila Mary, ki si je zaželela regratovo lučko na zapestju. Regratova lučka krasi platnico njene najljubše knjige. Za njo je svoj prvi tattoo dobila Sin. Nad kolenom leve noge ima sedaj napis So it goes, ki je prav tako njej zelo blizu in ga je videla v eni od njenih najljubših knjig.

Zadnja sem na vrsto prišla jaz. Na desni rami imam majhen napis Wanderlust. Pomeni pa veliko željo po tem, da bi prepotovala cel svet in obiskala čimveč lepih krajev. Vsi trije so bili končani v dobri uri. Cena mojega je bila 30 dolarjev, ostala dva pa sta bila deset dolarjev dražja.

DSCN0340 IMG_4566 IMG_4567 IMG_4570 IMG_4575 IMG_4576 IMG_4577 IMG_4578 IMG_4579 IMG_4584 IMG_4585 IMG_4593 IMG_4600 IMG_4604

Z nasmehi na obrazih smo se  odpravile na zabavo za zadnjo skupno noč. Z dekleti smo se res dobro razumele in upam, da jih v prihodnje še kje srečam. Za svojih rosnih 18 let sta zelo odrasli. Želim jima vse najboljše v življenju in polno dogodivščin na nadaljnih potepanjih po Aziji. Glede na to, da sta Koh Rong prej že dvakrat zapustili in se dvakrat vrnili nazaj še vedno upam, da jih nekega dne zagledam na pomolu, kjer pristaja ladja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s