Opening a new bar on the island – BOOMBASTIC!

Kot sem že napisala v prejšnji objavi so vsi štirje fantje ostali brez dela. Po pogovoru o tem, kaj bodo počeli so prišli do sklepa, da bodo odprli svoj bar. Ime je dobil po Boomu, enem izmed štirih fantov. Boombastic late night bar  je rojen in začeli smo s pripravami. Na slikah je nekaj utrinkov iz zabav, ki smo jih imeli do sedaj. Otvoritveni žur, Ladies Night, Beach party so le trije izmed vseh do sedaj.

Dobili smo dobro lokacijo, se preselili v hišo zraven in začeli z delom. Mary in Šin, dve punci iz Kanade,sta se po enem tednu vrnili nazaj na Koh Rong. V ekipi nas je 7, vsak je dobil svojo zadolžitev za delo. Boom in bee vrtita glasbo, Sally in Woo skrbita za fireshow, Mary in Šin za šankom mešata pijačo, jaz pa sem dobila delo blagajnika.

Fantje so kupili ‘sound system’ za več kot 6000 dolarjev. Ko ga vklopimo, se trese cela hiša. Zelo dober zvok, idealen za ples in zabave. Pospravili smo vse okrog hiše. Pobrali smeti, pograbili veje, pripravili mesto za taborni ogenj in okrog in naokrog postavili mize. Kupili smo neonske luči in luči različnih barv. Imamo tudi ogromno drugih naprav, ki pripomorejo k dobri atmosferi na plesišču.

Natisnili smo letake za otvoritveno zabavo in se podali po otoku.Razdelili smo jih ogromno. Naše delo je bilo s tem opravljeno in le upali smo lahko, da se bo zvečer vnašem baru prikazalo veliko ljudi. Ta večer je bil zelo uspešen. Ogromno ljudi, polno plesišče, dobra glasba in super družba. Vsi smo bili zelo dobre volje in zadovoljni s prvo zabavo.

Bar je odprt vsak dan zvečer dokler zadnje stranke ne odidejo domov. Par dni nazaj sem dobila delo v enem izmed guest housou tukaj, tako da sem sedaj kar na polno zaposlena. Čez dan delam v White Rose-u, zvečer pa pomagam fantom v Boombastic baru. Upam, da bo bar uspešno deloval še naprej. Res si želim, da bi fantom uspelo in da bi vsak dan v njihov bar zahajalo veliko ljudi.

IMG_4274 IMG_4276 IMG_4281 IMG_4285 IMG_4291 IMG_4307 IMG_4323 IMG_4328 IMG_4335 IMG_4338 IMG_4346 IMG_4366 IMG_4376 IMG_4398 IMG_4421 IMG_4424 IMG_4427 IMG_4429 IMG_4437 IMG_4441 IMG_4445 IMG_4458

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s