Bangkok, It was lovely to see you again!

Oh, Bangkok. Kako lepo se je bilo vrniti nazaj po šestih mesecih. Ponoven prihod na Tajsko me je spomnil na vse lepe trenutke, ki sem jih tu doživela tam marca skupaj z Emo in Petro. Če bo tokrat na Tajskem pol tako lepo kot je bilo takrat, bo super. Bangkok mi je od prvega obiska ostal v nekoliko drugačnem spominu, kot sem ga doživela sedaj. V spominu sem ga imela kot veliko bolj umazanega in polnega prometa. Sedaj pa se mi je zdel veliko bolj čist in manj kaotičen. KhaoSan road je še vedno poln trgovinic in mladih, željnih zabave. Cene so iste kot so bile. V primerjavi s Kambodžo se vse zdi tako drago, kljub temu, da je veliko ceneje, kot doma.

S Saro tu nisva imeli posebnih načrtov. Šli sva malo naokrog po mestu in si najprej pogledali par templjev, najbolj znan med njimi je bil Wat Pho, kjer je zelo velik ležeči buda. Cel tempelj je zelo lepo urejen, nazaj domov pa sva se po reki odpeljali z ladjico. Tam sva spet srečali slovence, par iz Ljubljane.

Zvečer je bila na sporedu zabava na slavni KhaoSan ulici. Sedaj že skoraj v vsakem mestu srečava koga, ki sva ga spoznali prej na poti. Že tretjič sva se dobili z Nickom, angležem, ki ga srečujeva vsepovsod na najini poti. Naše poti so se srečale že v Vietnam in v Kambodži, sedaj pa spet v Bangkoku. Skupaj smo se odpravili ven in se zabavali v družbi domačink in domačinov. Srečala sem tudi par ljudi, s katerimi smo se družili že marca. Kako majhen je ta svet. Lepo jih je bilo videti spet po dolgem času.

Bangkok je super. Rada ga imam. Do odhoda domov mislim, da se bom še dvakrat ustavila tam za kakšen dan. Komaj čakam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s