On the top of Stratosphere tower

Najprej je bilo na sporedu ležanje ob bazenu in predajanju sončnim žarkom. Sledil je sprehod do bližnje restavracije in popoldanski počitek.

Zvečer pa je sledil najbolj del dneva. S taksijem smo se odpeljale do kazinoja Stratosphere, najviščjega hotela v Las Vegasu. Zraven hotela se nahaja stolp, ki ima 112 nadstropij, kar znese okrog 350 metrov. Na vrhu tega stolpa se nahaja zabaviščni park. Na voljo so 3 različne vožnje.

Prva se imenuje Insanity. Posedejo te na stol, ki se potem odpelje stran od stolpa. Ko sediš v zraku 350m visoko, brez trdnih tal pod nogami te res prevzame en poseben občutek. Nato se začne naprava še vrteti. Zgleda bolj grozno kot je v resnici, izmed vseh treh je bila ta vožnja najmanj strašna.

Naslednji je bil na vrsti vlakec X-Scream. Tudi s tem se zapelješ čez konec stavbe. Hitrost je zelo velika, ko si na vlakcu imaš občutek, da se le-ta ne bo do časa ustavil. Skratka dobila sem svojo dozo adrenalina. Na vlakec sem šla dvakrat.

Za konec še prosti pad na samem vrhu stolpa. Občutek ko prosto padaš in ti zastane dih je strašen. Ampak sem vseeno zbrala pogum in se peljala dvakrat.

STROŠKI:

Kosilo:7$

Spominki: 17$

Majčka 24$

Taksi 5$

Stratosphere 34$

SKUPAJ: 87$

2 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s