Walking down the Las Vegas strip

(imam polno slikic ampak jih zaradi prepočasnega interneta ne morem naložiti. Tako da pridejo naknadno) 🙂

Začetek dneva je bil namenjen jutranji telovadbi. Pol ure teka v fitnesu, malo trebušnjakov in počepov za boljši začetek dneva. Potem pa ležanje ob bazenu celo dopoldne. Tukaj imamo več kot 30 stopinj, tako da je še vedno zelo vroče. Hladimo se z mrzlimi pijačami in plavanjem v bazenu.

Popoldne pa smo se odpravile na podrobnejši ogled Las Vegas stripa, najbolj znane ulice v Las Vegasu. Med vsemi hoteli se lahko sprehajaš z odprtimi usti. ŠE nikoli nisem videla tako velikih, premožnih in bleščečih hotelov.

Prvi del Stripa se imenuje New York, New York. Gre za pomanjšan New York, vidiš lahko vse od Kipa svobode, Empire state buildinga do Brooklyn bridga. Sledi Pariz s slavolokom zmage in Eifflovim stolpom. Na koncu še Benetke, gondole in freske vsepovsod.

Šle smo tudi v vse znane hotele. Bellagio ima pred vhodom ogromen bazen s fontanami, ki špricajo usklajeno z glasbo. Gre za enega izmed najbolj znanih hotelov na svetu, igralnica v njem je ogromna. Šla sem pogledat poker sobo, kjer igrajo za buy-in 500$ in več.

Največji hotel se imenuje Ceasars palace. Če ne vidiš ne verjameš, da taki hoteli sploh obstajajo. In notranjost … tako lepo opremljeno, da kar ne moreš verjeti svojim očem. Vsak hotel ima svoj nakupovalni center, najbrš je vsak večji od našega v Ljubljani. In seveda v njem same prestižne znamke.

Šle smo še v Mirage … ostane nam še par velikih hotelov in kazinojev kot so Venetian, Aria, Rio.

Skratka … Las Vegas morate obiskati vsaj enkrat v svojem življenju ker vam res ne bo žal 🙂

STROŠKI:

Spominki 65$

Hrana 16$

Pijača 5$

Sladoled 2$

SKUPAJ:  88$

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s