Leaving San Francisco and going to SinCity

(V Hootersu smo brez interneta, zato bodo objave najbrš prihajale z rahlo zamudo 🙂 )

V hotelu smo imele zadnja 2 dni res dober zajtrk. Pestra izbira, vse smo se najbolj razveselile Nutelle. Dopoldne smo odšle še na kratek sprehod  po San Franciscu. Po glavni ulici – Market streetu smo se sprehodile do Financial Districta. Vmes smo se seveda ustavile v trgovinah z oblekami in ponovno nakupile nova oblačila. Najbolj všeč trgovina tukaj mi je Forever 21. Nažalost je v Sloveniji še nimamo.

Po kosilu smo šle se malo na sonček na Union Square, nato pa nas je že čakal Shuttle, ki nas je zapeljal do letališča. Ob 7h smo imele let v Las Vegas. Trajal je dobro urico. Na letalu nas je bilo 40, kapaciteta pa je okoli 150 ljudi. Tako da smo selahko razkomotile čez 3 sedeže.

Že na samem letališču se vidi da je Las Vegas mesto iger na srečo. Takoj ko vstopiš iz letala vidiš igralne avtomate in plakate z vabili na mnoge zabave in predstave.

Naš hotel je odličen. Hooters hotel, znan predvsem po lepih dekletih je upravičil svoj sloves. Naš apartma je na desetem nadstropju, tako da imamo lep razlged na mesto. Pod nami je bazen, telovadnica in tattoo shop.

Proti večeru smo se sprehodile po Las Vegas stripu. Vse se sveti,igralnice na vsakem koraku. Reklamni panoji odsevajo na vse strani. Skratka je tako lepo, kot sem si predstavljala. Danes smo si vse ogledale bolj na hitro, jutri sledi podrobnejši ogled.

STROŠKI:

Šoping 45$

Kosilo 5$

Shuttle do letališča 10$

Shuttle iz letališča 8$

Hotel hooters 5 noči 97$

Pijača 6$

Hrana 5$

SKUPAJ: 173$

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s