Miami

We are in Miami Beaaach! 🙂

Ob 4.30 smo se zbudile, se odpravile s podzemno in Airtrainom do JFK letališča, neto pa z Delto airlines do Miamija. Prispele smo malo po 11ti dopoldne, se namestile v Jazz on The Beach Hostel in se odpravile raziskovat okolico. Vreme danes je bilo malo oblačno, malo deževno, ampak še vedno zelo vlažno in vroče. Skratka, tukaj je poletje še v polnem zagonu. Enkrat danes se je ulilo za kakšno urico, ulice so bile poplavljene. Ampak že čez naslednje 30 minut ni bilo ne duha ne sluha o dežju.

Smo na Collins Aveniji, kjer se nahaja ogrmno različnih trgovin, tako da bomo najbrž veliko časa preživele tam. Lepe stvari po ugodnih cenah. Vsaka druga trgovinica je tattoo shop. Sprehodile smo se tudi mimo tiste, kjer snemajo Miami Ink. Videla sem samo Jogi-ja, bom šla v naslednjih dneh še malo pofirbcat in se slikat z njimi.

Očaral me je sam izgled mesta, barčki ob plažici so povsod, nočni klubi, mladi ljudje, zabava. Vse je zelo lepo urejeno, palme vodijo do dolge, peščene plaže. Morje je zelo toplo, jutri se gremo sončit in kopat.

Ker je bil dolg dan bomo danes večer preživele v hostlu. Trenutno kartamo z ljudmi, ki smo jih spoznale danes. Jutri pa je na sporedu zabava, dolgo v noč. Kot se za Miami spodobi.

7.DAN STROŠKI

letalske karta NY – Miami 90$

subway + airtrain 7.25$

Shuttle do hostla 10$

hostel (8 dni) 186$

hrana 30$

SKUPAJ: 330$

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s