Going on a trip with a Chinese agency

Pa je za nami že tretji dan. Kar ne morem verjeti, kako hitro se dnevi končujejo. Danes se nam je začel naš tri dnevni izlet na Niagarske slapove, v Washington in Philadelphijo. Ob 6.15 smo se že zbudile, spakirale stvari v Q4 hostlu in se odpravile proti Chinatownu do začetne lokacije izleta. Prtljago smo pustile kar v hostlu, ker se po izletu vračamo nazaj še za 3 dni. Agencija je Kitajska, vodič Kitajec, večina naših potnikov prav tako.

Večino časa smo se vozili, ker so Niagarski slapovi kar precej oddaljeni od New Yorka. Peljali smo se skozi 2 zvezni državi – New Jersey in New York.

Pogledali smo si Secret Caverns ( Skrivnostne jame). Po destminutni hoji po zelo ozkih in nizkih predorih se nam je odprl pogled na okoli 30 metrov visok slap. Ampak se lahko skrije pred našimi jamami. Tudi okolica je bila podoba slovenski pokrajini … veliko gozda, krave in pašnikov. Kmetije brez pitne vode. Zelo zanimivo. Prvič po dolgem času sem videla gozdove in hribe.

Potem je sledila dolga, 4 urna vožna do Niagara falls. Namestili smo se v hotel. Zelo lepo urejen. Imamo tv, klimo, likalnik … vse potrebno. Šle smo še na nočni ogled slapov. Mestece se imenuje Niagara falls city. Na drugi strani reke pa se že vidi Kanada, polna hotelov in kazinojev. Slapovi so osvetljeni z mavričnimi lučmi, razgled je res pravljičen.

Naporen dan, poln vožnje. Ampak vseeno se imamo super.

3.dan – STROŠKI:

ogledi + izlet (za 3 dni) – 145$

hrana + kavice – 15$

SKUPAJ: 160$

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s