Leaving Hampton beach and seeing a familiar face after 3 months

Včeraj sva se poslovili še od sodelavcev in Dejana, danes zjutraj pa sva se z Marušo odpravili na pot. Spakirali sva že čez vikend. Kovčki so že zdaj pretežki. Sploh ne vem kam bom dala vse stvari po šopingu v NewYorku in Miamiju.

Ob 8.50 smo imele naročen taxi do avtobusne postaje v Newburyportu, od tam pa smo se z avtobusom odpeljale do Bostona. V Bostonu smo počakale eno uro, ob 12.01 pa z avtobusom naprej na 4 in pol urno vožnjo do New Yorka.

Ko sva prišle v New York sva se odpravili na podzemno proti Queensu.Nekaj čaka sva potrebovali, da sva našli hostel. Sobice so zelo luštkane, skupaj nas je 8 punc. V hostlu sva samo odložili prtljago in se takoj odpravili na kratek sprehod po New Yorku. Prvi vtis je res fenomenalen. Ogromne množice ljudi, trgovinice na vsakem koraku, dragi avtomobili, hitra prehrana.

Šli sva samo na kratek sprehod do Times Square-a, si ogledali par trgovinic in naredili nekaj fotografij. Jutri sledi ogled drugih znamenitosti in šoping. Nekatere trgovinice so res urejene do zadnje pikice, najbolj všeč danes mi je bila Forever 21 in M&M.

Sedaj sva prišli nazaj v hostel. Čakava Emo in Petro da prideta. Upam, da sta srečno potovali in da vožnja ni bila preveč utrujajoča, ker nas jutri čaka en extrasuperfin dan.

1.Dan – STROŠKI:

Taxi Hampton beach -Newburyport 8$

Avtobus do Bostona 16$

Avtobus do New Yorka 15$

Hostel Q4 Queens 35$

Subway – 3 vožnje – 5$

Sladoled v McD – 3$

Skupaj: 83 $

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s