One day trip to Boston with Danaja

V sredo smo se skupaj z druščino odpravili v Boston. Najprej smo na South Station-u pobrali Danajo, nato pa smo se s podzemno odpravile proti Harvardu. Hotele smo iti na vodeno turo,ampak jih septembra nažalost ni več, tako da smo si Harvard ogledale kar same. Šolnina za en semester na te univerzi stane približno 50.000$.

Iz Harvarda smo se odpeljale do centra mesta, glavne ulice, ki se imenuje Washingston street. Veliko trgovinic z oblačili, najde se vse od H&M-ado Prade, Chanela, Armanija.

Potem smo naredile kratko pavzico v bližnjem barčku. Spoznale smo enega fanta, ki nam je častil clam chowder … nekakšno juhico iz škampi. Zelo okusno.

Odpravile smo se še na Skywalk. To je ena izmed višjih stavb v Bostonu z razgledom nad celo mesto. Za vstop na 50. nadstropje stavbe je potrebno plačati 15$ vstopnine. Izvedele smo, da se na 52. nadstropju nahaja restavracija, kamor lahko greš zastonj. Tako, da smo se raje odpeljaje z dvigalom do restavracije in si za tistih 15$ naročile nekaj za pod zob.

V isti stavbi se nahaja tudi nakupovalni center. Ampak prodajajo same luksuzne znamke, tako da smo lahko le gledale. Prvič sem bila v trgovini Victoria’s secret.

Pred odhodom domov smo se ustavile še pri vodnjaku in cerkvici pod Skywalk – om.

Zelo luštkan enodnevni izlet. Boston mi bo ostal v lepem spominu. Upam, da ga obiščem še kdaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s