Grace Period

Po treh mesecih dela bo sledilo zasluženo potovanje po Združenih državah. Trajalo bo mesec dni, na pot se bom odpravila skupaj s še tremi puncami. Marušo, mojo sodelavko, že poznate … iz Slovenije pa se nama bosta pridružili še Ema in Petra.

Naredile smo okviren plan potovanja, rezervirale smo že nekaj hostlov, izletov in letalske karte. 17. septembra se dobimo v New Yorku, kjer bomo ostale do 23.septembra. 4 dni časa za ogled vseh znamenitosti v New Yorku, od 19.- 21. pa gremo na izlet na Niagarske slapove, v Washington in Filadelfijo.

23. imamo rezerviran let New York – Miami. V Miamiju bomo ostale en teden. Čas za krajši oddih, zabavo in poležavanje na plaži. V tem tednu smo hotele iti še na križarjenje na Bahame ampak žal zaradi moje vize to ni mogoče. Z mojo J1 vizo lahko namreč samo enkrat vstopiš v ZDA. Torej, če bi šla na Bahame , potem ne bi mogla priti nazaj v Miami. Bahame obiščem ob naslednji priložnosti.

30. letimo iz Miamija v Californijo. Ostane nam še 14 dni za San Francisco, Las Vegas, San Diego in končna postaja Los Angeles. Ogledale si bomo vse znamenitosti, šle v kakšen adrenalinski park, v Hollywood, Grand Canyon, Alcatraz …. in seveda v kakšno igralnico na partijo pokra.

Tak je torej okviren plan. Se bom poskušala vsak dan oglašati, da boste na tekočem kaj se dogaja z mano. Še dober mesec službe potem pa uživanje poletje z veliko žlico.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s