Wally’s

V ponedeljek smo se s cimrami prvič odpravile ven na zabavo. Šle sm v Wally’s pub, majhen bar, nekaj minut stran od našega stanovanja.

Večinomo vrtijo isto glasbo kot pri nas, veliko komercialne glasbe in dominikanskih ritmov. Za vstop moraš imeti najmanj 21 let. Pitje alkohola na javnih mestih je prepovedano. In še zadnja stvar – vsi bari se zaprejo že ob 1h ponoči. Glede na to, da vse končamo delati šele okrog 11h in rabimo eno uro da se zvrstnimo v kopalnici nam ostane 1 ura časa za zabavo, preden se lokali zaprejo. Ob enih pridejo varnostniki in policija, v desetih minutah je okolica bara popolnoma prazna.

Zgodilo pa se je še nekaj, kar me je popolnoma presenetilo. Ko sva z Marušo zapuščali bar sva čisto po naklučju spoznali še enega slovenca, ki prav tako dela tukaj. Preden sva se odpravili v USA sva na najini agenciji vprašali, če gre še kdo od slovencev delati v isti kraj kot midve. Rekli so da sva edini, zato sva bili 99,9% prepričani, da slovencev ne bova srečali. Pa že večkrat se mi je zgodilo, da mi je nekdo rekel, da pozna veliko slovencev, a se je na koncu vedno izkazalo da v resnici pozna veliko slovakov. Šele ko smo se začeli ” po naše ” pogovarjati sem verjela da je res. 🙂

Ko se je bar zaprl smo šle počasi proti domu, ker nas je bil naslednji dan nov delovni dan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s