Cimrice

Ker dobivam veliko vprašanj o mojih cimrah sem se odločila, da vam jih na kratko predstavim. Kot sem že napisala si stanovanje delim še s štirimi dekleti- 2 iz Dominikanske republike, 1 bolgarka in ena slovenka.

Za lažjo predstavo – velik kvadratek je Dominikanska republika …. manjši zgoraj pa zvezna državica,kjer stanujemo – New Hampshire.

Ambar in Aleksandra sta dominikanki, malo mlajši od mene. Zelo zgovorni punci, prijazni in pravi lepotički. Dolgi temni lasje, popoln ten kože in postavce, ki jih ji lahko zavida vsaka punca. Sta tudi zelo pridni, delata po cele dneve, zvečer pa ima vseeno ostane dovolj energije še za zabave s prijatelji. Ena je samska, druga v zvezi.

Bolgarki je ime Eli.Drobno dekletce, bolj tihe in sramežljive narave. Ker ji prva služba – ta kjer delam jaz –  ni bila všeč, si je poiskala novo. Sedaj dela v manjši trgovinci z živili v bližini našega doma. Študira farmacijo in to je že njeno drugo delovno poletje v Ameriki.

In še zadnja cimra – my partner in crime – Maruša. Doma je zraven Brezovice, končuje študij turizma in res sem vesela, da sva se po nekem naključju spoznali in dobili delo v isti trgovinici. Se super razumeva in vsake toliko se prav paše malo pogovoriti po slovensko. Po končanem delu gremo skupaj še na potovanje po USA.

That’s it – toliko na kratko o mojih sostanovalkah.

Spoznala sem še par drugih deklet … največ se družimo še z dvema bolgarkama – Vanjo in Stefi, ki se že ta teden selita v Kalifornijo in moldavko Dasho, ki dela v eni od naših trgovinic.

V naslednjih dneh pa pridejo na vrsto še sodelavci in ostali novi kolegi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s